Bescherm jezelf tegen de zon: Maar welke hoed past bij jouw?

De zomer is begonnen! Het dragen van een hoed in de zomer is niet alleen een stijlvolle keuze, maar het biedt ook praktische voordelen. Een hoed bescherm tegen direct zonlicht en zorgt ervoor dat je niet zo snel verbrand. Maar wist je dat een hoed nog veel meer voordelen heeft? Je leest het in de blog hieronder.

Lees meer »

Chemo Mutsjes: Een warme omhelzing tijdens een zware strijd

Het ontvangen van een diagnose van kanker is een emotionele rollercoaster. Het brengt talloze uitdagingen met zich mee, waaronder de bijwerkingen van chemotherapie. Een van de meest zichtbare bijwerkingen is haarverlies. Voor veel mensen die chemotherapie ondergaan, kan het verliezen van hun haar een pijnlijk en confronterend aspect van de behandeling zijn. Het is in deze moeilijke tijden dat chemo mutsjes als warme omhelzingen fungeren. Deze mutsjes bieden niet alleen fysiek comfort, maar ook emotionele steun aan degenen die ze dragen. Laten we eens dieper ingaan op de betekenis en voordelen van chemo mutsjes.

Lees meer »

Sporten met kanker: wat moet je weten?

Voorheen was je veel in beweging of was je wekelijks in de sportschool te vinden. Nu zit je midden in je traject en heb je misschien wel besloten om fitter te willen worden. Of je wil weer meer kunnen bewegen. Wellicht ben je benieuwd hoe het zit om te sporten in deze periode van je leven. Wat kan je allemaal doen en wat niet, wat moet je allemaal weten en hoe zorg je er voor dat je weer kan genieten tijden het bewegen? 

Lees meer »